Pentru o experiență de cumpărare mai bună, de acum poți pune în același coș produse din edituratrei.ro, pandoram.ro, lifestylepublishing.ro. Spor la lecturi!

Saptamana PSI pentru parinti 17/23 februarie

Data: 2014-02-17

Vino, intre 17 si 23 februarie, la Saptamana Psi pentru Parinti si afla de la psihologi pasionati cum ii poti sprijini pe cei mici sa creasca increzatori in sine si sa se integreze mai bine in familie. De asemenea, daca ai probleme cu un adolescent rebel, poti afla cele mai bune cai pentru a discuta despre sexualitate sau despre problema jocurilor video.

Lansarea volumului SUSPECT. Dosarul meu de la Securitate!

Data: 2013-06-05


Editura Trei si Libraria Bastilia va invita la evenimentul de lansare a cartii Suspect. Dosarul meu de la Securitate de Jan Willem Bos.Va invitam la un dialog incitant cu Jan Willem Bos la Libraria Bastilia din Bucuresti.


Săptămâna PSI la a treia ediție: 22-28 aprilie 2013

Data: 2013-04-24

Vrei sa-ti faci viata mai usoara alaturi de persoanele dificile? Te intrebi cum poti improspata relatia de cuplu sau de ce are nevoie mai intai de toate copilul tau? Doresti sa iesi din rutina zilnica si sa simti ca faci ceva si pentru tine? Un dram de curiozitate, o inductie hipnotica, o recadrare cognitiva ori o poveste vindecatoare te-ar putea repune pe calea cea buna – iar acestea sunt doar o parte din propunerile psihologilor invitati la cea de-a treia editie a Saptamanii PSI.

Lansarea volumului AM ALES SA FIU "NIMENI" de Sever Dron

Data: 2013-04-18

VA INVITAM LA LANSAREA VOLUMULUI

Am ales să fiu "nimeni". Memoriile unui tenismen

DE SEVER DRON


Grupul Editorial Trei si Libraria Bastilia va invita la lansarea volumului Am ales sa fiu "NIMENI". Memoriile unui tenismen de Sever Dron, marti 23 aprilie 2013, ora 19.00. Alaturi de autor se vor afla: Andreea Raducanu, campioana mondiala si olimpica la gimnastica, Cristian Topescu, comentator sportiv, Cristian Gatu, presedintele Federatiei Romane de Handbal, si Magdalena Marculescu, director editorial.

| EVENIMENTE |

Produs adăugat cu succes în coș

X
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE FINALIZEAZĂ COMANDA