Editura Pandora M a fost înființată în 1995, cu un portofoliu inițial de literatură clasică și contemporană, precum și eseu literar. În prezent, are trei colecții principale:

Anansi World Fiction: o colecție dedicată traducerilor din literatura universală, coordonată de scriitorul și editorul Bogdan-Alexandru Stănescu. Așezată sub semnul lui Anansi, zeul african al poveștilor, colecția Anansi World Fiction include cinci serii: Anansi. Contemporan – dedicată literaturii actuale, Anansi. Clasic – un spațiu al clasicilor secolului XX, Anansi. Mentor – ce reunește eseuri literare, Anansi. Ego – seria dedicată memorialisticii și Anansi. Blues – seria poeziei.

Literati: o colecție dedicată copiilor între 8 - 14 ani.

PanDA: colecția dedicată copiilor între 2 și 7 ani cu o selecție frumoasă de cărți ilustrate, perfectă pentru tinerii cititori curioși să descopere lumea. Personajele vedete ale acestei colecții sunt: ELMER elefantul multicolor creat de David McKee, MOG pisica uitucă de Judith Kerr, PETTSON și FINDUS de Sven Nordqvist, cărțile lui Oliver Jeffers și Ed Vere și multe alte povești emoționante despre imaginație, tristețe, prietenie, dragoste, mânie sau relația cu bunicii, frații, surorile sau părinții.

La Editura Pandora M ne concentrăm mai mult pe selectarea celor mai interesanți autori și pe crearea de buzz în jurul titlurilor lor decât pe publicarea unui număr mare de cărți. Suntem hotărâți să ne folosim portofoliul pentru îmbogățirea ofertei culturale și literare de pe piața de carte din România.

Înapoi la pagina principală

Produs adăugat cu succes în coș

X
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE FINALIZEAZĂ COMANDA