Pentru o experiență de cumpărare mai bună, de acum poți pune în același coș produse din edituratrei.ro, pandoram.ro, lifestylepublishing.ro. Spor la lecturi!

PASCAL BRUCKNER lanseaza la Bucuresti UN NOU ROMAN DUPA 7 ANI!

Data: 2013-03-27

Bine-cunoscutul autor Pascal Bruckner se intalneste cu cititorii din Romania, joi 4 aprilie 2013, ora 18.00, in Libraria Carturesti-Verona, unde va avea loc lansarea celui mai recent roman al sau - Casa Ingerilor - publicat de Editura Trei.

Alaturi de Pascal Bruckner vor fi prezenti criticul literar Simona Sora, jurnalistul Luca Niculescu si directorul editorial al Editurii Trei, Magdalena Marculescu.

Saptamana PSI pentru parinti: 11-17 februarie, 2013

Data: 2013-02-07

Intre 11 si 17 februarie, Editura Trei si Librariile Carturesti ti-au pregatit o editie speciala a Saptamanii Psi. Parinti si bunici, educatori si psihologi sunt asteptati in sapte orase universitare, la o discutie cu specialisti in psihologia copilului si adolescentului.

Saptămâna Psi, ediția de toamnă: Brașov, Iași, Cluj, Timișoara, București

Data: 2012-11-02

Saptamana PSI, editia de toamna, anunta noile trenduri din stiinta sufletului.
De pe 5 pana pe 10 noiembrie, Editura Trei si librariile Carturesti din 5 orase universitare va invita la discutii despre vis si terapie, despre personalitate si credinta, despre erotism si psihologie feminina. Va asteptam cu samovarul fierbinte si cu reduceri de 25% la toate titlurile de psihologie ale Editurii Trei.

Lansare de carte în prezenţa autorului

Data: 2012-10-03
Editura Trei și Parentime vă invită joi, 4 octombrie, ora 18.00, în librăria Cărturești -Verona, la evenimentul de lansare a cărții: Rețete de jocuri.

Un autor de marca in Romania

Data: 2012-09-21


Editura Trei, cu sprijinul Ambasadei Spaniei in Romania, va invita la evenimentul de lansare a cartii Harta cerului, scrisa de Felix J. Palma.

| EVENIMENTE |

Produs adăugat cu succes în coș

X
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE FINALIZEAZĂ COMANDA