Literati
< Literati
Astrofizica pentru copii grăbiți

Astrofizica pentru copii grăbiți

Autor: Neil de Grasse Tyson, Gregory Mone

Nr. de pagini: 168

ISBN: 978-606-978-252-1


Formate disponibile:

 

49.00 RON 41.65 RON

Titlu original: Astrophysics for Young People in a Hurry
Limba originală: engleză
Traducere: Smaranda Nistor
Format: 153x230mm
Anul apariției: 2019


Bestseller # 1 New York Times ghidul pentru cunoașterea Universului al lui Neil deGrasse Tyson, acum într-o versiune pentru tinerii cititori


Care este diferența dintre o stea și o supernovă?
Ce înțelegem prin materie și materie întunecată?
Ce înseamnă să ai o „perspectivă cosmică"?

Pornind de la principiile de bază ale fizicii și ajungând la întrebările esențiale despre natura spațiului și a timpului, celebrul astrofizician și cercetător Neil deGrasse Tyson explică pe îndelete misterele cosmosului, transformându-le în povești fascinante. Astrofizica pentru copii grăbiți descrie cu umor și inteligență legile fundamentale și tainele universului nostru.
Ghidul de față, ilustrat de Gregory Mone, cuprinde fotografii color, desene și explicații amănunțite, care ne ajută să înțelegem până și conceptele cele mai încâlcite.

NEIL DEGRASSE TYSON este un faimos astrofizician american, cercetător asociat în cadrul Departamentului de Astrofizică al Muzeului American de Istorie Naturală și directorul Planetariului Hayden. De asemenea, este gazda emisiunii TV Star Talk și autorul a numeroase lucrări de specialitate, printre care bestsellerul New York Times Astrofizica pentru cei grăbiți (Editura Trei, 2017). Locuiește în New York.

GREGORY MONE este coautor, împreună cu Bill Nye, al seriei Jack și Geniile (la Editura Pandora M au apărut primele două volume ale seriei, Jack și Geniile: La capătul lumii și Jack și Geniile: În adâncurile mării albastre).

   
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării presupune că eşti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Află detalii.
Am înţeles

Produs adăugat cu succes în coș

X
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE FINALIZEAZĂ COMANDA