IMPORTANT: Comenzile plasate în perioada 30 aprilie - 6 mai vor fi procesate și expediate începând cu 7 mai, în ordinea primirii acestora. Vă dorim Sărbători fericite!
Literati
< Literati
Ordinul iepurilor regali din Londra (Ordinul iepurilor regali din Londra, vol1)

Ordinul iepurilor regali din Londra (Ordinul iepurilor regali din Londra, vol1)

Autor: Santa Montefiore, Simon Sebag Montefiore

Nr. de pagini: 176

ISBN: 978-606-978-059-6


Produsul nu este disponibil momentan

Titlu original: The Royal Rabbits of London
Ilustraţii de Kate Hindley
Limba originală: engleză
Traducere de: Luminița Gavrilă
Format: 130 x 200 mm
Anul apariției: 2017


Recenzii:

Savuroasă, amuzantă și minunat ilustrată! The Times

Viața e o aventură. Orice e posibil – cu voință și noroc, cu un morcov proaspăt, un nas umed și un dram de curaj nebun!

Shylo a fost mereu cel mai firav și mai tăcut dintre toți frățiorii lui, care n-au scăpat nicio ocazie de a râde de el. Dar atunci când dă peste o bandă de șobolani și aude din întâmplare despre un complot diabolic împotriva Reginei, va fi datoria lui să-i găsească pe Iepurii Regali din Londra, ca să-l ajute să salveze situația.

Va putea oare cel mai mic dintre iepurași să se dovedească a fi cel mai mare dintre eroi?Santa Montefiore și Simon Sebag Montefiore sunt niște povestitori renumiţi, ale căror cărţi de succes au fost publicate în peste patruzeci de limbi. Amândoi au scris cărţi care au ajuns numărul unu în topul celor mai bine vândute cărţi publicate de Sunday Times. Santa Montefiore este romancieră. Simon Sebag Montefiore scrie cărţi de ficţiune, dar și istorice. Sunt căsătoriţi, au doi copii și locuiesc la Londra. Aceasta este prima carte pe care au scris-o împreună.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării presupune că eşti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Află detalii.
Am înţeles

Produs adăugat cu succes în coș

X
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE FINALIZEAZĂ COMANDA