Literati
< Literati
Cum se face un Univers. Poveștiința 1

Cum se face un Univers. Poveștiința 1

Autor: Alex Doppelgänger

Nr. de pagini: 120

ISBN: 978-606-8780-93-1


Produsul nu este disponibil momentan

Ilustraţii de Andrei Gamarț
Format: 130x200 mm, paperback
Anul apariției: 2016


Stele neutronice, gravitație, ani-lumină, expansiunea Universului. Aceștia sunt o parte din termenii cu care astronomia se laudă și care dau bătăi de cap multor oameni ca mine și ca tine. Văzută din depărtare, astronomia pare a fi un domeniu rezervat strict oamenilor cu IQ-ul de peste 300, dar uite care e șmecheria: chiar dacă că nu ți-ai dat masteratul în astrofizică, tot poți să înțelegi lejer o grămadă de lucruri ce țin de Universul în care trăiești. O să te minunezi, o să caști gura, o să uiți să mănânci la cât de captivat o să fii!

Astronomia ne oferă o lecție importantă despre umilință, dar și despre ingeniozitatea și imaginația speciei umane: un maldăr de atomi care încearcă să deslușească Universul.

Fiind captivat de mic copil de Univers, am vrut să ți-l prezint și să ți-l explic așa cum îl văd eu: de la Big Bang și viețile stelelor până la suișurile și coborâșurile explorării spațiale, am strâns cu entuziasm niște povești numai bune de răsfoit. Ia să vedem…


   
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării presupune că eşti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Află detalii.
Am înţeles

Produs adăugat cu succes în coș

X
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE FINALIZEAZĂ COMANDA